Morten Kokkendoff Designer & Arkitekt Maa. 

Jeg arbejder dedikeret for at skabe værdi for mennesker gennem produkt-, indretning- og inventardesign, messe- og udstillingsdesign. Jeg arbejder holistisk i processen, med, ide- og konceptudvikling kombineret med researche og brugerinddragelse, dialogen og samarbejde.

Jeg er uddannet Cand. Arch fra Arkitektskolen i Aarhus, fra Afdeling M, en afdeling der arbejde med rum, lys, farver, overflader, materialer office- og space planning, samt med indretning- og møbler og inventardesign.

Mit afgangsprojekt Foyermøbler til Bang & Olufsen, kom i produktion hos møbelproducenten 8000C.

Erfaringer: Møbelproducenten Getama Møbler som inhouse designer og produktudvikler. Samt indrettede virksomhedens showroom og skiftende messestande.

Arkitektfirmaet Schmidt Hammer og Lassen i Aarhus, med Kunstmuseum Aros og det Kgl. bibliotek/ Sorte Diamant som væsentlige projekter, her arbejde jeg med produktdesign samt indretning af kontor, lufthavn, Aros. mv.

Herefter har jeg samlet viden og erfaring som selvstændig erhvervsdrivende med salg af ydelser indenfor produkt-, møbel, indretning- og inventar opgaver for både virksomheder og private, som Godsbanen, 8000C, Frandsen , Danish Crown, Serholt of Sweden, Actona, Aarhus og Herning Kommune.

Parallelt hermed har jeg i mere end 10 år undervist hos VIA University på de 2 uddannelsesretningerne Retaildesign og Furnituredesign.

For Aart Architects har jeg løst opgaver med ide- og konceptudvikling, samt planlægning og indretning til sager

i offentligt og privat regi, har gennemført udbud, beskrivelser og dokumentation til indretning- og inventarprojekter eksempelvis i regi VUC Syd samt Multikulturhus Sønderborg.

Fra mit kontor på Godsbanen, har jeg eksempelvis for Godsbanen/Aarhus kommune udviklet og designet foyermøbler samt igangværende projekt med udstillingsmontre og butiksinventar.

Tak for din interesse, du er velkommen til at kontakte mig.