Jeg arbejder dedikeret for at skabe værdi for brugerne gennem indretning- inventar og produktdesign.

Jeg er udannet på Arkitektskolen i Aarhus, fra Afdeling M / Rum, indretning, bygningsrelateret inventar, møbler- og produktdesign.

Herefter har jeg arbejdet for møbelproducenten Getama Danmark som designer og produktudvikler, samt hos Arkitektfirmaet Schmidt Hammer og Lassen i perioden med projektering af Kunstmuseum Aros i Aarhus og det Kgl. Bibliotek ”Den Sorte Diamant” i København .

Siden hos Aart Architects hvor jeg har løst opgaver med ide- og konceptudvikling, samt indretning og inventardesign til eksempelvis VUC Syd og Multikulturhus Sønderborg.

Endvidere har jeg samlet viden og erfaring som selvstændig erhvervsdrivende med salg af ydelser indenfor produkt-, møbel, indretning- og inventaropgaver, eksempelvis Godsbanen, 8000C, Frandsen Group, Danish Crown, Serholt of Sweden, Actona Company, Aarhus og Herning Kommune.

Parallelt hermed har jeg 10 års formidlings erfaring fra VIA University på uddannelseslinjerne: Retail- og Furniture design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hos Aart Architects har jeg løst opgaver med ide- og konceptudvikling, samt planlægning og indretning af skiftende sager, gennemført udbud, dokumentation eksempelvis VUC Syd samt Multikulturhus Sønderborg.Hos Aart Architects har jeg løst opgaver med ide- og konceptudvikling, samt