Her kan du se eksemplar på skiftende design opgaver.

Udstillingsmontre samt montre & inventar til butik “salgsvognen” Godsbanen Aarhus

Udstillings montre i egetræ, glas og ben i lakeret stål,  montre og inventar til butik udført i samme materialer.

Form, funktion og æstetik, kombineret med en grundig brugerdialog definere her den endelige løsning.

9 revideret 24.11

7 revideret 24.11

BUTIK REVIDERET 7

Foyermøbel system

Modulbaseret foyermøbel system, for fleksibel anvendelse og opstilling, moduler udført i egetræ eller pulverlakeret stål, monteret med hjul. Fuldpolstret med slidstærk uldtekstil – sofaborde med bordplader i beton og egetræ. Møblerne er udført med henblik på brug i privat såvel som offentlige miljøer.

duo stabelstol  –  Producent: 8000C

duo stabelstol udført i formspændtfiner med stålstel (mede ben) Flere varianter uden polster, delpolster og fuldpolstret versioner.


d lounge stol og bord  – Producent: 8000C

Fuldpolstret loungestol med pladefod i stål, stolen leveres med og uden returdrej. Serien af d lounge borde indeholder runde og firkantede bordplader, samt pladefod. Stolen er blevet godkendt til hårdt offentligt brug. d lounge er en videreudvikling af mit afgangsprojekt fra Arkitektskolen i Aarhus. (se længere ned)

OCHO – Serie af sofa og sideborde – Producent: 8000C

Ocho (8 udtalt på Spansk)

8 tal´s formen blev omsat til en bordplade med laminat i flere farver, ben er udført med forkromet eller

lakeret overflader. Ocho familien er udført i 2 størrelser.


Basic table – Producent: 8000C

Spise- mødebord i stål og bordplade i krydsfiner med linoleum.


Bond – Loungestol og bord – Producent: Serholt of Sweden / Village

Loungestolen og bordet er designet i samarbejde med den Norske arkitekt Bård Hatten Cand. Arch. Produceret af den svenske retailkæde Serholt of Sweden (Village) Bordet bordet fås i 2 størrelser og flere farver. Lounge stolen trækker på detaljer i bordet stålstel og et udført med flettet plast tråd i flere farver.Square –  Lampeserie – Producent: Frandsen Group til/for : Boconcept

Lampeserie – bordlampe og pendel –  udført i akryl,træ og stål.


UNO – Reol moduler – Producent: Hammel Møbelfabrik

Uno reol moduler –  fleksibelt system med 2 modulstørrelser, der kan kombineres, og ligeledes monteres vandret eller lodret afhængigt af ønsket udtryk.


notebookup – stander til bærbar computer. Producent: notebookup denmark

notebookup er en ergonomisk stander til bærbare computer.

http://www.notebookup.com/


Schmidt Hammer & Lassen Architects

SHL design –   Produktdesign, interiør og indretning.

Produktkategorierne: Grebserie, belysning, kontormøbler, stabelstole mv. Opgaveløsninger kan ses ude/inde eksempelvis på AROS og Den sorte diamant.


Flyer Armstol i formspændt Producent:  Getama DK

Det væsentlige afsæt og inspiration til løsning af opgaven var origami, siddeskallen er designet efter prøver udført i papirmodeller. Stolen kom i produktion hos Getama Danmark, mens jeg stadig var studerende på Arkitektskolen i Aarhus. Den er siden udgået i kollektionen.


Afgangsprojekt fra Arkitektskolen i Aarhus.

Foyermøbler til vente- hvile funktion, med afsæt og udgangspunkt i rummet, og foyer, og virksomheden Bang & Olufsen i Struer. Væsentligt afsæt for løsning af opgaven var funktionen, komforten, herunder en målgruppeanalyse, møblerne kan sammenkobles og via add on monteres med bord eller armlæn. Prototyperne er udført i samarbejde med Getama Danmark A/S. Møblerne er siden kommet i produktion og er blevet opdateret og produktmodnet med henblik på opfylde krav til eksempelvis hårdt offentligt brug.