Her kan du se eksemplar på skiftende design opgaver.

Udstillingsmontre samt montre & inventar til butik “salgsvognen” Godsbanen Aarhus

Udstillingsmontre i egetræ, glas og ben i lakeret stål, Montre og Inventar til butik udført i samme materialer.

Form, funktion og æstetik, kombineret med en grundig brugerdialog definere her den endelige løsning.

9 revideret 24.11

7 revideret 24.11

BUTIK REVIDERET 7

Foyermøbel system

Modulbaseret foyermøbel system, for fleksibel anvendelse og opstilling, moduler udført i egetræ eller pulverlakeret stål, monteret med hjul. Fuldpolstret med slidstærk uldtekstil – sofaborde med bordplader i beton og egetræ. Møblerne er udført med henblik på brug i privat såvel som offentlige miljøer.

duo stabelstol  –  Producent: 8000C

duo stabelstol udført i formspændtfiner med stålstel (mede ben) Flere varianter uden polster, delpolster og fuldpolstret versioner.


d lounge stol og bord  – Producent: 8000C

Fuldpolstret loungestol med pladefod i stål, stolen leveres med og uden returdrej. Serien af d lounge borde indeholder runde og firkantede bordplader, samt pladefod. Stolen er blevet godkendt til hårdt offentligt brug. d lounge er en videreudvikling af mit afgangsprojekt fra Arkitektskolen i Aarhus. (se længere ned)

OCHO – Serie af sofa og sideborde – Producent: 8000C

Ocho (8 udtalt på Spansk) tager afsæt i besøg netop i Spanien, og en skiltemaler på en nykalket væg – 8.

8 tal´s formen blev omsat til en bordplade med laminat i flere farver, ben er udført med forkromet eller

lakeret overflader. Ocho familien er udført i 2 størrelser.


Basic table – Producent: 8000C

Spise- mødebord i stål og bordplade i krydsfiner med linoleum.


Bond – Loungestol og bord – Producent: Serholt of Sweden / Village

Loungestolen og bordet har jeg sammen med Bård Hatten Cand. Arch. designet til den svenske retailkæde Serholt of Sweden (Village) Bordet er designet med bordplade i sandwichplade (Alucobond) deraf navnet med et let stålstel, bordet fås i 2 størrelser og flere farver. Lounge stolen trækker på detaljer i bordet stålstel og et udført med flettet plast tråd i flere farver.Square –  Lampeserie – Producent: Frandsen Lighting/ Boconcept

Lampeserie – bordlampe og pendel udført i akryl,træ og stål.


UNO – Reol moduler – Producent: Hammel Møbelfabrik

Uno reol moduler – afsæt for opgaven var at designe en skulpturelt og fleksibelt system, løsningen var 2 modulstørrelser, der kan kombineres, og ligeledes monteres vandret eller lodret afhængigt af ønsket udtryk. Modulerne har en skæv forkant og i kombination med andremoduler opnås det skulpturelle udtryk.


notebookup – stander til bærbar computer – ergonomisk. Producent: notebookup denmark

notebookup er en ergonomisk stander til bærbare computer, som jeg idéudviklede på baggrund af observationer og egne behov for at få en bedre ergonomisk arbejdestilling ved brug af bærbar computer igennem længere tidsintervaller. Jeg forstod design, produktudvikling, budget og markedsføring, grafisk identiet, salg og distribution. I dag er alle arbejdsopgaver, herunder salg og produktion overdraget til notebookup danmark som på licens varetager dette arbejde.

http://www.notebookup.com/


Schmidt Hammer & Lassen Architects

I designafdelingen arbejde jeg med idéudvikling- og design indenfor feltet interiør og indretning.  jeg arbejde også med produktkategorierne, belysning, kontormøbelserier, stabelstole. Opgaveløsninger kan ses ude og inde, i SHL´s byggerier eksempelvis Aalborg lufthavn, AROS, og Den sorte diamant, samt rundt omkring i kontormiljøer.


Flyer Armstol i formspændt finér.  Tidl. i produktion Getama DK

Det væsentlige afsæt og inspiration til løsning af opgaven var origami, siddeskallen er designet efter prøver udført i papirmodeller. Stolen kom i produktion hos Getama Danmark, mens jeg stadig var studerende på Arkitektskolen i Aarhus.


Afgangsprojekt fra Arkitektskolen i Aarhus.

Foyermøbler til vente- hvile funktion, med afsæt og udgangspunkt i rummet, og foyer, og virksomheden Bang & Olufsen i Struer. Væsentligt afsæt for løsning af opgaven var funktionen, komforten, herunder en målgruppeanalyse, møblerne kan sammenkobles og via add on monteres med bord eller armlæn. Prototyperne er udført i samarbejde med Getama Danmark A/S. Møblerne er siden kommet i produktion og er blevet opdateret og produktmodnet med henblik på opfylde krav til eksempelvis hårdt offentligt brug.