Her kan du se eksemplar på indretnings opgaver.

Multikulturhus Sønderborg – I regi AART Architects, Aarhus

Multikulturhus Sønderborg. Kultur, bibliotek, kunstskole i samme hus. Design og Ideudvikling, formgivning af inventar og specialdesign. programmering, indretning, budget, Udbuds materiale.

Thomas-Mølvig2   1_BH 7_BH

 MOBILE MØBLER TIL MANGFOLDIGE MØDER

Projektet ”Foyermøbler til Godsbanen” vil skabe samlingspunkt og siddepladser, når mennesker mødes i et socialt og levende miljø. Møbler, der er modulopbygget, giver en fleksibilitet. Det sikrer de skiftende behov, der er ved koncert- og teateraktiviteter samt andre arrangementer.

Derudover faciliterer foyermøbler-projektet et tværkulturelt samarbejde på Godsbanen, idet der opstår et samarbejde mellem aktørerne: Den Selvejende Institution Godsbanen, Godsbanen. Drift & Administra­tion. Kultur og Borgerservice. Aarhus Kommune, Værkstederne, samt Designer og Arkitekt MAA Morten Kokkendoff.

2  11

VUC SYD – I regi AART Architects, Aarhus

VUC Syd – Haderslev og Sønderborg. Læringsmiljøer på to lokationer. Design og Ideudvikling, formgivning af inventar og specialdesign. programmering, møblerings- og farveplan. Udbud og prækvalifikations materiale herunder dokumentation indretning.

VUC Haderslev
VUC Haderslev 2


VIA / Filmbyen Aarhus – Uddannelsen: Multiplatform Storytelling and Production

Interiør- og indretnings-opgave af uddannelses -og læringsmiljø for VIA University som en del af den sorte “Recommended” bygning – Filmbyen Århus.


Borgerservice – Herning Kommune – Herning Rådhus 

Udvikling og Indretning af “fremtidens” Borgerservice – Herning Kommune – Rådhuset. Med afsæt brugeranalyse og researchfase udarbejdede jeg  et nyt koncept og design for indretning betjening af borgere, budget, tidplan og dokumentation for Herning Kommunes Borgerservice. Sagen er under udførelse.

Per Intercoiffure – Stor Torv, Aarhus C

Interiør og indretningsopgave – Design af inventar, funktionsanalyser, farve og materiale valg.
ZEZE Coiffure – Odense

Interiør og indretningsopgave – Design af inventar, funktionsanalyser, farve og materiale valg.


 designwork05 – Aarhus Rådhus

Udstillingsdesign designet til udstillingen i det fantastiske Arne Jacobsen rådhus.

billede01


Messestand for Danish Crown – Czoo

Idé, koncept og udvikling af design for messetand, en del af konceptet var etablering af køkken mv, så gæster kunne smage.